maxsbeton

Vloeren

Een agrarisch complex voorzien van een ruwe betonnen of gevlinderd afgewerkte vloer. Een tuinhuisje voorzien van een betonnen vloer: beton is veelzijdig. Wij ook. We hebben gekleurd beton, verschillende mengsels en verschillende afwerkingen. Ook voor buiten bieden we mooie vloeren aan met bijvoorbeeld een natuursteen gestempeld patroon. Welke variant het beste bij uw project past? Daar adviseren wij u graag over.

Ruw gestort
Een ruw gestorte vloer is voor veel doeleinden geschikt. We werken het niet af, zodat u er daarna zelf mee aan de gang kunt.

Ruwe afwerking
Met een rei wordt de vloer vlak gemaakt. Hierna worden er vaak tegels of een afdekvloer overheen gelegd.

Gevlinderd
Met een soort grote propeller wordt de vloer volledig glad geschuurd. Het is belangrijk dat het juiste betonmengsel wordt gebruikt en dat er op het juiste moment van uitharden wordt gestart. (wordt ook wel monolietvloer genoemd)

Gekleurd
Beton is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Welke kleur past het beste bij uw project? Wij helpen u aan het juiste mengsel.

Gestempeld
Een betonvloer met de structuur van losse stenen of een natuursteen structuur? Dat kan, met gestempeld beton. Als de beton aan het uitharden is wordt er poeder over de vloer gestrooid en begint men met het stempelen van het gewenste patroon. Bijkomend voordeel: geen verzakte straatstenen en geen onkruid.

Webdesign: MooiMerk