maxsbeton

MAXS ontzorgt

Maxs Beton is dé betoncentrale van Barneveld en omstreken. Met een hardwerkend en positief team staan we voor u klaar. Wij kunnen u van alles voorzien wat met beton te maken heeft.

Meedenken in beton

Een uitbouw plaatsen met fundering en/of vloer? Of een kelder laten storten? Wij denken graag met u mee over het perfect passende mengsel en alles dat komt kijken voor het werken met beton.

Maatwerk

Beton is maatwerk. Afhankelijk van de bestemming, de buitentemperatuur en de gewenste vloeibaarheid stellen we ieder mengsel speciaal voor u samen. Voor kelders, vloeren en funderingen, maar ook voor kunstwerken en prefabdelen.

Snel beton bestellen

Ook als de voorbereidingen sneller gaan dan verwacht, ben je bij MAXS beton aan het juiste adres. Vandaag nog beton nodig? Bel gerust, wie weet wat we nog voor u kunnen doen. We hebben ons eigen materieel, dus we kunnen snel schakelen. We moeten het hebben van onze klanten dus daar doen we alles voor.

Zaken doen met MAXS beton staat voor gemak. Indien gewenst kunnen we ook een all-in pakket aanbieden tegen concurerende prijzen. Beton nodig? Bel MAXS!

Contact gegevens.

Webdesign: MooiMerk